Welkom                           
                                  
                                   
Welkom op de site van Woodleaf British Trade.
Dit is de site waar wij de producten van Wilkin & Sons, die verkocht worden onder de merknaam Tiptree, aanbieden als importeur en die bedoeld is als informatie en inkoopsite voor de Nederlandse winkelier.
Consumenten verwijzen wij graag naar www.woodleaf.nl , een winkel en internetwinkel met een uitgebreid assortiment aan Tiptree jam en marmalade.
Met name zijn de Tiptree producten interessant voor delicatesse en speciaalzaken.
U onderscheidt zich hiermee van de supermarkt en andere winkeliers omdat u een grote varieteit kunt inkopen van bijzondere kwaliteit jams, marmalade en sauzen uit de UK.

Wilkin & Sons produceert producten zoals jams, marmalades, sauzen, chutneys, kertpuddingen enz.
Deze producten worden op klassieke wijze geproduceerd en samengesteld en zijn van de hoogste kwaliteit.
Niet voor niets dragen zij het predicaat koninklijk al sinds 1911.
De productie van Wilkin & Sons is gestart in 1885 in het plaatsje Tiptree in het graafschap Essex, waar de familie vele landerijen had en heeft waar veel van de vruchten waar de jams van gemaakt worden gekweekt worden.
Vruchten zoals o.a. de moerbei waar kortgeleden een tweede veld van is aangeplant en die maar eens in de zes jaar kan worden geoogst en de Little Scarlet, een klein extra zoet aardbeitje dat uitsluitend op de boerderijen van Wilkin & Sons wordt gekweekt.
De wijze van kweken en produceren resulteert in een uitmuntende kwaliteit producten van ambachtelijke kwaliteit.
Wij zijn dan ook trots dat wij u deze producten mogen aanbieden.

Om bij ons te kunnen inkopen dient u geregistreerd te zijn als ondernemer en dus een KvK nummer en BTW nummer te hebben.
Daarom vragen wij u ook om bij ons inlogcodes aan te vragen waarna u de producten en prijzen kunt zien en eventueel kunt bestellen.